Загальний аналіз і бакпосев сечі в Києві біля метро Житомирська у лабораторії IGR LAB

03 апреля 2019

Хозяйке на заметку

Загальний аналіз сечі у Києві

Один з найбільш поширений лабораторних аналізів — загальний аналіз сечі. Універсальний вид дослідження дозволяє уточнити і запідозрити багато патологій видільної системи і деяких інших органів. Загальний аналіз сечі визначає захворювання нирок, запальні процеси у будь-яких відділах сечостатевої системи, сечокам’яну хворобу.

Загальний аналіз сечі здається не тільки за показниками, при наявності скарг, але і у профілактичних цілях (наприклад, під час щорічного медичного огляду).

Разом із сечею з організму виводиться значна частина відпрацьовані речовини. Отже, саме комплексний аналіз дає можливість у цілому охарактеризувати загальний стан організму людини.

У процесі аналізу лаборант оцінює не тільки склад урини, а й інші значущі показники — колір, прозорість, запах, кислотність і т.п.

Для отримання точних результатів діагностики рекомендується збір сечі для дослідження у спеціальний стерильний контейнер. Для аналізу виконується збір повної ранкової порції урини.

Бакпосів сечі. Особливості підготовки до здачі аналізу

Сеча здорової людини — рідина, у складі якої, у нормі, не повинні бути присутніми будь-які мікроорганізми і хвороботворні бактерії. У разі виникнення підозр на наявність будь-яких інфекцій сечовидільної системи, пацієнту рекомендується здача бакпосіву. Специфічний аналіз дозволяє визначити, які саме мікроорганізми викликали запальний процес (стафілококи, стрептококи, гриби типу кандида і т. п.). У деяких випадках бакпосів сечі проводиться з метою контролю стану пацієнта і оцінки результатів проведеного лікування.

Для бакпосіва сечі проводиться збір середньої ранкової порції сечі. Матеріал для дослідження міститься у спеціальних стерильних контейнерах.

При будь-яких видах аналізу сеча для дослідження повинна бути доставлена ​​у лабораторію якомога раніше, але не пізніше 24 години з моменту збору.

Де здати загальний аналіз і бакпосів сечі із антибіотикограмою у Києві біля метро Житомирська?

Лабораторія ІГР Лаб біля метро Житомирська проводить якісну лабораторну діагностику. Ви можете здати загальний аналіз та бакпосів сечі із антибіотикограмою за доступною ціною у будь-який зручний час і отримати результати дослідження у електронному вигляді або прямо у лабораторії. У розпорядженні лікарів-лаборантів є необхідне медичне обладнання та якісні витратні матеріали. Все це дозволяє проводити аналізи відповідно до європейських стандартів якості і гарантувати достовірність лабораторної діагностики.


Оставить свой комментарий:

*
*
*

* Обязательные для заполнения поля.
Предварительно все комментарии проходят модерацию.

Последние комментарии

Раннее изучение иностранного языка: немного размышлений

Ульяна: Я, например, записала сына на обучение в онлайн-школу EnglishPapa. И еще ни разу не пожалела:) Преподаватели-носители языка, быстро нашли подход к сы...

Сухой шампунь для волос: что это такое и как его применять

Ирина: не знала про эти тонкости использования...

Сколько стоят зубные импланты в Китае? Отзывы об имплантации

Елена: Очень хорошая современная стоматология с демократичными ценами. Экономия особенно ощущается, когда нужно много чего ставить, лечить и т.д. Мое лечение...

На что мужчины обращают внимание при первой встрече

Валентина: Странно, я всегда считала, что первое на что обращает внимание мужчина, так это глаза...

Сколько стоят зубные импланты в Китае? Отзывы об имплантации

Светлана: Меня в свое время Государственная больница китайской медицины Хэйхэ очень выручила. Их сайт chinastom.com. Посоветовал их коллега. Ездила не за имплан...

«Собери камешки» — популярная игра во всем мире

айгуль: упражнение сабери камушек,упражнение море,Игра «Спрыгни в море», Игра «Отлив-прилив» игра надо...


Яндекс.Метрика