Особливості ортопедичного дивану

21 апреля 2018

Хозяйке на заметку

Хороший сон – це гарантія здоров’я та гарного настрою. Саме тому ті, хто обирають дивани для щоденного сну, мають зупинити свій вибір на моделях з ортопедичними матрацами. Що це таке та в чому переваги подібних меблів? Давайте розберемося.

Основні причини для вибору ортопедичного дивану


Знайти хороші м’які меблі можна в інтернет-магазині Дивани для Нірвани. Тут представлений широкий вибір ортопедичних моделей, які є одночасно й красивим диваном, і комфортним для сну ліжком. Ортопедичний матрац під час сну підтримує хребет в правильному положенні, що забезпечує комфортний відпочинок та запобігає прояву хвороб спини.

Такі моделі м’яких меблів мають чимало переваг:

  • Спальне місце з комфортною рівною поверхнею.
  • Підтримка хребта та масажний ефект матрацу гарантують максимальне розслаблення та комфорт.
  • Дивани оснащені зручним механізмом трансформації.

Різновиди моделей

Ортопедичні дивани бувають різних форм та видів. Розглянемо найпопулярніші конструкції.

Книжка – такі дивани вважаються класичними. Вони оснащені простим механізмом трансформації: щоб розкласти модель, необхідно піднімати сидіння, поки спинка дивану не стане горизонтальною. Усучасненим варіантом книжки є єврокнижка з найнадійнішим механізмом розкладання: сидіння висувається, а на звільнене місце опускається спинка.

Дельфін: спальне місце утворюють висувний блок та сидіння. Клік-кляк – вважається комфортним диваном для сну, адже не має щілини між сидінням та спинкою. Акордеон – ідеальний вибір для невеличких кімнат. Має простий механізм розкладання: достатньо лише трохи підняти сидіння та потягнути його на себе. Викотний диван – найпростіша в плані трансформації модель: достатньо просто викотити сидіння, щоб отримати комфортне спальне місце.

Ортопедичний матрац: особливості

При виборі ортопедичного дивану слід орієнтуватись на його жорсткість, наповнювач та на власний вік.

Диванні матраци можуть бути м’якими, жорсткими та напівжорсткими. Якщо ви не маєте жодних проблем зі спиною та хребтом, обирайте напівжорстку модель. Жорсткий матрац підійде людям зі сколіозом або міжреберними грижами; а м’який слід обирати літнім людям.

Найкращий вибір – матрац з наповнювачем, що має «ефект пам’яті». Якщо необхідний жорсткий матрац, слід обирати кокосовий наповнювач, який також забезпечує хорошу вентиляцію і термоефект.

Молоді та здорові люди можуть обирати будь-який по жорсткості ортопедичний матрац за власними відчуттями. Для дитини слід купувати жорсткий або напівжорсткий матрац, для літньої людини – м’який варіант.


Оставить свой комментарий:

*
*
*

* Обязательные для заполнения поля.
Предварительно все комментарии проходят модерацию.

Последние комментарии

Раннее изучение иностранного языка: немного размышлений

Ульяна: Я, например, записала сына на обучение в онлайн-школу EnglishPapa. И еще ни разу не пожалела:) Преподаватели-носители языка, быстро нашли подход к сы...

Сухой шампунь для волос: что это такое и как его применять

Ирина: не знала про эти тонкости использования...

Сколько стоят зубные импланты в Китае? Отзывы об имплантации

Елена: Очень хорошая современная стоматология с демократичными ценами. Экономия особенно ощущается, когда нужно много чего ставить, лечить и т.д. Мое лечение...

На что мужчины обращают внимание при первой встрече

Валентина: Странно, я всегда считала, что первое на что обращает внимание мужчина, так это глаза...

Сколько стоят зубные импланты в Китае? Отзывы об имплантации

Светлана: Меня в свое время Государственная больница китайской медицины Хэйхэ очень выручила. Их сайт chinastom.com. Посоветовал их коллега. Ездила не за имплан...

«Собери камешки» — популярная игра во всем мире

айгуль: упражнение сабери камушек,упражнение море,Игра «Спрыгни в море», Игра «Отлив-прилив» игра надо...


Яндекс.Метрика